torsdag 14. januar 2010

The xx

Jeg ble tipset om The XX i går, og nå er infinity den fineste sangen jeg vet om.

1 kommentar:

  1. Hei. Jeg følte meg verken truffet eller sår. Og jeg ble provosert, men jeg blir svært sjeldent sinna-provosert. Jeg er mer krass, sarkastisk, laidback-provosert, om du skjønner hva jeg mener. Mye som skal til for å sjokkere meg.

    Selv om jeg nylig mistet en god venninne av kreft, er det ikke sånn at jeg sitter med klørne ute om noen kommenterer noe som har med kreft å gjøre i negativ retning.

    Jeg har ikke sagt at jeg er i mot alternativ behandling. Det er jo ikke det debatten handler om. Jeg er enig i at Mira er inne på noe, som jeg også poengterer, det er viktig med positiv energi, men hun har jo åpenbart ikke peiling på det hun snakker om. Den eneste erfaringen hun refererer til, som en slags energi, er hvordan musikken "kommer til henne". Og hun mener uansett at søvn, nok mat og hvile er hemmeligheten til et godt liv. For å si det enkelt.

    Mira synser, det syns jeg alltid at hun gjør, og jeg mener, i likhet med Wenche Foss, at hun bagatelliserer hele kreftforskningen og snakker nedlatende om de som faktisk gjennomgår noe alvorlig. Skulle gjerne likt å se hva hun sa om hun selv fikk kreft.

    SvarSlett